У Львові танцювальну молодь запрошують на кастинг

У Львові танцювальну молодь запрошують на кастинг

10.09.13 15:26 0 880
Талановиту молодь запрошують на кастинг. Під час Ярмарку спорту буде проходити кастинг, на якому відбиратимуть найкращі постановки хореографів для одного із турів 1-ого Всеукраїнського соло танцювального змагання «Recontest», який відбудеться 28-30 березня 2014 року у місті Львові.

Як розповідають організатори, хореографи та танцівники, які пройдуть кастинг, будуть відзняті, та їх постановки будуть використовуватись для одного з найважчих завдань змагання. У списку хореографів, які будуть представляти свої постановки, вже нараховуються більше, ніж 10 відомих хореографів.

Організовує захід Студія Танцю «Re:start».

— Захід розрахований на підлітків та молодь, які займаються танцями різних стилів та можуть самостійно представляти перед публікою інформацію, яка вимагається конкурсом. Ми працюватимемо з іноземними студіями та хореографами. Будемо заохочувати керівництва інших відомих змагань для співпраці з нами. Ми будемо вимагати від учасників знання теоретичної сторони свого стилю. Цим заходом ми заявляємо про те, що танець – це не лише рух. Якщо ми використовуємо певний стиль, то маємо знати звідки пішли рухи цього стилю, чому у наш час вони стали такими, як ми їх звикли бачити. Під час проекту глядачі та учасники ознайомляться з виступами відомих колективів, зможуть відвідати майстер-класи відомих хореографів, вперше почують з уст танцівників історію танцю Валентина Панасюк, відповідальна за проведення заходу.

Переможці змагання будуть нагороджені цінними призами:

* зйомка у документальному фільмі про танці;

* можливість відвідання занять свого стилю за кордоном;

* участь у танцювальному чемпіонаті високого рівня;

* участь у танцювальному Open Air турі у якості хореографа. Довідка

Контакти: Студія Танцю «Re:start», studiorestart@gmail.com, recontest.usdc@gmail.com, керівник Студії – Валентина Панасюк, телефон: 0939200442; 0979448811. Додатки

* Заяви учасників та детальна інформація

* Афіша

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Путін: низка країн хоче ...
Наступна новина: У Львові знову ...

КОМЕНТАРІ