У Рівненській області обговорили резерви наповнення місцевих бюджетів

У Рівненській області обговорили резерви наповнення місцевих бюджетів

10.09.13 08:14 0 986
Питання наповнення місцевих бюджетів обговорили під час зустрічі працівники Мізоцької селищної ради і начальник Здолбунівської ОДПІ Руслана Мичка.

«Місцеві бюджети, - зазначила Руслана Степанівна, - це сфера нашої особливої уваги. І зрозуміло, чому. Це – заробітна плата, фінансування соціальних програм і практична реалізація багатьох інших місцевих проектів, які забезпечують нормальну життєдіяльність територіальних громад».

Руслана Степанівна повідомила, що нині діяльність органів Міндоходів всебічно спрямовується на вирішення проблеми, пов’язаної з легалізацією доходів населення. З однієї сторони податківцям, через роз’яснювальну роботу, необхідно наголошувати громадянам про ті прикрі випадки, на які вони себе спонукають, погоджуючись на неофіційне працевлаштування та заробітну плату «у конвертах». Працівники Міндоходів викривають факти та притягують до відповідальності тих керівників, які не дбають про майбутнє своїх найманих працівників. На думку Руслани Мички, досягнути успіху в реалізації цих завдань можливо лише за умови тісної співпраці між усіма гілками влади.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: за ...
Наступна новина: 13 вересня 2013 року об ...

КОМЕНТАРІ