Спортивний серпень на Житомирщині

Спортивний серпень на Житомирщині

10.09.13 13:13 0 1009
Як повідомляє департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, з метою популяризації на Житомирщині здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», в серпні поточного року забезпечено підготовку та проведення щотижневих засідань обласного оперативного штабу з питань підготовки та організації оздоровлення, відпочинку дітей.

Було проведено ІІІ-ІV зміни оздоровчого сезону в стаціонарних дитячих закладах оздоровлення і відпочинку «Олімпієць» (с. Нова Березина Житомирського району), «Пролісок» (с. Кустин Бердичівського району), «Березовий гай» (с. Скраглівка Бердичівського району), «Лісовий берег» (м. Житомир).

Забезпечено відкриття комунального дитячого закладу оздоровлення і відпочинку «Орлятко» Житомирської районної ради та оздоровлення на базі табору 150 дітей з міст, сіл, селищ області.

У серпні 2013 року збірні команди області взяли участь у чемпіонатах, кубках України з армспорту, легкої атлетики, триатлону, плавання, боксу, навчально-тренувальних зборах з триатлону, легкої атлетики, видів боротьби, футболу.

4 серпня у в м. Житомирі відбулися чемпіонат України з паратриатлону, Кубок УкраЇни та континентальний кубок з тритону, змагання «Дитяча триатлонна ліга» за участю 11 областей України.

Спортсмени області взяли участь у Всесвітніх спортивних іграх в м. Калі (Колумбія), чемпіонаті світу з легкої атлетики в м. Москві (Російська Федерація).

Чемпіонами ХХ Дефлімпійських ігор, що проходили в серпні у м. Софії (Болгарія), стали 8 представників Житомирщини.

У містах, селах, селищах області, на базі дитячих оздоровчих таборів спільно з обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведені заходи в рамках «Олімпійського літа».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Хімік" виграв у ...

КОМЕНТАРІ