У Львівській області підбито результати операції "Зброя та вибухівка"

У Львівській області підбито результати операції "Зброя та вибухівка"

10.09.13 13:38 0 865
Станом на 6 вересня поточного року підрозділами ОВС Львівської області зареєстровано 291 факт вилучень з незаконного обігу зброї та боєприпасів, відкрито 82 кримінальних проваджень, інформацію щодо цих фактів внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

З метою стабілізації оперативної обстановки, здійснення заходів із запобігання незаконного обігу вогнепальної зброї, боєприпасів і вибухівки, виявлення та перекриття каналів і джерел їх надходження у злочинне середовище, на території України в період часу від 30 серпня до 4 вересня 2013 року було проведено цільову оперативно-профілактичну операцію «Зброя та вибухівка».

За період проведення операції «Зброя та вибухівка» співробітники міськрайорганів міліції Львівщини зареєстрували 21 факт виявлення та вилучення з незаконного обігу зброї та боєприпасів. На цей час внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 17 кримінальних проваджень за ознаками злочину, передбаченого статтею 263 Кримінального кодексу України.

За час проведення операції найбільше виявили та вилучили з обігу незаконної зброї та боєприпасів співробітники Городоцького райвідділу міліції, батальйону міліції спеціального призначення «Беркут» та військовослужбовці внутрішніх військ.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Порядок направлення ...

КОМЕНТАРІ