Рятувальники Івано-Франківщини проводять роз’яснювальну роботу щодо недопущення пожеж у лісових масивах

Рятувальники Івано-Франківщини проводять роз’яснювальну роботу щодо недопущення пожеж у лісових масивах

10.09.13 13:15 0 909
7 вересня працівники Галицького районного відділу Управління ДСНС України в Івано-Франківській області спільно з представниками Галицького національного природного парку, Управління лісового господарства, правоохоронцями взяли у часть у проведенні рейду лісових масивів поблизу населених пунктів Кукільники, Медуха, Маріямпіль та Водники Галицького району.

Під час рейду рятувальники звернули увагу громадян на дотриманні правил пожежної безпеки під час відпочинку в лісі, адже пожежу легше попередити, аніж ліквідовувати її наслідки. Вони наголосили людям на тому, що вогнище можна розпалювати у безвітряну погоду лише в спеціально відведених місцях. При розведенні багаття, місце навколо нього необхідно обкопувати. Забороняється залишати розпаленим вогнище, потрібно слідкувати за тим, щоб не було розлітання іскор від нього. Повертаючись з лісу, вогонь потрібно загасити за допомогою землі, піску чи води.

Рятувальники вручили відпочивальникам тематичні листівки застережливого характеру.

Такі профілактичні рейди будуть проводитися і надалі в місцях масового відпочинку людей в лісових масивах, в рекреаційних зонах інших районів області.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Волині майже 60 ...

КОМЕНТАРІ