Віктор Сак: одне з пріоритетних завдань міліції -
наблизити свою діяльність до потреб громадян

Віктор Сак: одне з пріоритетних завдань міліції - наблизити свою діяльність до потреб громадян

10.09.13 13:08 0 890
Саме з цією метою керівник Тернопільського управління органів внутрішніх справ практикує виїзні прийоми громадян у районах області. Днями Віктор Миколайович побував на Кременеччині.

Депутат Кременецької районної ради завітав на прийом до керівника правоохоронного відомства із проблемами, які турбують усіх жителів краю. Зокрема, мова йшла про безпеку школярів на дорогах. Кременчанин занепокоєний тим, що на дорогах відчувається брак державатоіспекторів, особливо поблизу шкіл, де вже розпочалось навчання. За його словами, сама присутність людей у формі спонукає водіїв бути відповідальнішими та пильнішими, адже дітлахи, загравшись, часто не помічають як опиняються на дорозі. Відвідувач звернув увагу головного міліціонера області й на те, що проїжджа частина поблизу навчальних закладів не завжди обладнана відповідними попереджувальними дорожніми знаками.

За словами Віктора Миколайовича, проблема браку співробітників ДАІ на дорогах є актуальною не тільки для Кременеччини, а й загалом для Тернопілля.

- Про це громадяни не одноразово говорили мені та моїм заступникам під час особистих зустрічей. Заступник начальника Департаменту Державтоінспекції Володимир Рєзніков, перебуваючи із робочим візитом в нашому краї, запевнив, що в міністерстві про неї знають та працюють над її вирішенням на загальнодержавному рівні. Зі свого боку обіцяю проаналізувати ситуацію із дорожніми знаками поблизу шкіл, та вжити необхідних заходів, аби убезпечити дітей від можливих неприємностей на дорогах.

Зі словами вдячності на прийом до генерал-майора прийшла кременчанка. Відвідувачка розповіла, що до правоохоронців її змусила звернутися складна життєва ситуація. Після розлучення із чоловіком, жінка втратила будь-який зв'язок із ним, знала лише, що переїхав до іншої області. Можливо це й на краще, та от оформляючи документи на позбавлення благовірного батьківських прав, виникла потреба взнати точніші координати його місця перебування. З цим жінка звернулась до місцевих правоохоронців, як вже через день, заявниці повідомили місце перебування колишнього чоловіка.

- Мені як керівнику надзвичайно приємно чути слова вдячності на адресу підлеглих. Це свідчить, що ми на правильному шляху.

Того дня піднімалося ще чимало важливих тем, пов’язаних з роботою міліціонерів – розкриття резонансних злочинів, крадіжок, шахрайств.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Маркевич: "Металіст грав ...
Наступна новина: Євробаскет-2013. Липовий: ...

КОМЕНТАРІ