У Севастополі на хабарі затримано групу підприємців

У Севастополі на хабарі затримано групу підприємців

10.09.13 16:22 0 853
Працівники приватного підприємства за надання публічних послуг, вимагали та отримали від зацікавлених осіб неправомірну вигоду за сприяння у придбанні нерухомого майна на прилюдних торгах із реалізації конфіскованого та арештованого майна.

Злочинну діяльність підприємців припинили співробітники слідчого управління спільно з управлінням Державної служби боротьби з економічними злочинами УМВС.

- В ході досудового слідства було встановлено, що заявник з Інтернету дізнався про те, що підприємство, яке здійснює реалізацію конфіскованого та арештованого майна, буде проводити публічні торги з реалізації трикімнатної квартири, розташованої в Севастополі, і вирішив її придбати.

Звернувшись до представника вказаної на сайті фірми, замовник дізнався від нього, що для того, аби перемогти на торгах і придбати квартиру, він повинен заплатити особисто йому, а також посадовим особам цієї ж фірми, а ще працівнику банку. За його словами, від них залежить узгодження документів з реалізації квартири. Сума була у розмірі 6 тисяч доларів США. Представник зазначив, що частину з цієї суми він візьме собі, а частину передасть вищезазначеним особам. Якщо ж він відмовиться від передачі грошей, то не зможе перемогти в прилюдних торгах та придбати квартиру.

Зловмисник був затриманий працівниками міліції «на гарячому». Наразі по даному кримінальному провадженню встановлюється повне коло осіб, причетних до злочинної діяльності.

Сектор зв'язків з громадськістю УМВС України

в м. Севастополі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ