Запорізькі міліціонери ліквідували чергову наркоплантацію

Запорізькі міліціонери ліквідували чергову наркоплантацію

10.09.13 16:40 0 897
Нещодавно «знахідкою» правоохоронців стали кілька сотень рослин марихуани загальною масою понад 720 кілограмів.

Працівниками відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Запорізького міського управління ГУМВС України в Запорізькій області було отримано оперативну інформацію про те, що на території дачного кооперативу «Незабудка» у Комунарському районі обласного центру знаходиться незаконний посів конопель. За цим фактом того ж дня було розпочато розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 310 Кримінального кодексу України (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель).

Отримавши санкцію на обшук, міліціонери навідалися до кооперативу, де на одній з ділянок дійсно дбайливо культивувалися коноплі. Загалом правоохоронці вилучили 271 рослину загальною вагою понад сім центнерів. На ділянці було затримано двох громадян, 1958 та 1979 р.н., причетних до вирощування марихуани. Обидва – мешканці Автономної республіки Крим. Молодший раніше вже мав неприємності з законом – відбував покарання за корисливі злочини.

Наразі співробітники міліції встановлюють все коло осіб, пов’язаних з протизаконним бізнесом. Триває досудове розслідування.

ВЗГ ГУМВС України

в Запорозькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Севастополі на хабарі ...
Наступна новина: Підозрюваного у вбивстві ...

КОМЕНТАРІ