Ужгородські міліціонери затримали злодійкуватого "кавалера"

Ужгородські міліціонери затримали злодійкуватого "кавалера"

10.09.13 13:58 0 977
Днями до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 41-річна Вероніка, місцева мешканка. Жінка повідомила, що її знайомий Василь, перебуваючи у неї в гостях, викрав золотий ланцюжок з кулоном, золоті сережки та 450 гривень. Загальна сума завданого збитку становить 4 тисячі гривень.

Напередодні ввечері Вероніка вирішила відпочити в одному з нічних закладів міста. Там і познайомилася з Василем. Невздовзі жінка запросила нового приятеля в гості «на чашку кави». Крадій з радістю зголосився...

Весь вечір провели разом -- спілкувалися, веселилися, випивали... А прокинувшись вранці, жінка не лише виявила відсутність кавалера, а й своїх коштовностей та грошей. Зі слів потерпілої, чоловік був такий тихий, привітний, ввічливий, тож вона навіть подумати не могла, що він здатен на крадіжку…

Отримавши прикмети крадія, міліціонери протягом декількох годин встановили його особу та місце проживання. Ним виявився раніше судимий за крадіжку 27-річний місцевий мешканець, який після повернення з місць ув’язнення на роботу не влаштувався, систематично пиячив і вів паразитичний спосіб життя.

Наразі злодюжка спілкується з міліціонерами. Речові докази вилучено. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

- У недалекому майбутньому на крадія чекає досить неприваблива перспектива: відповідно до Кримінального кодексу йому загрожує чималий штраф, виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років, — повідомив заступник начальника Ужгородського МВ УМВС Володимир Кувик.

А остаточну крапку в цій справі поставить суд.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Працівники ...

КОМЕНТАРІ