Олег Тягнибок взяв участь у конференції з нагоди початку інформаційної кампанії «Сильніші разом»

Олег Тягнибок взяв участь у конференції з нагоди початку інформаційної кампанії «Сильніші разом»

10.09.13 17:55 0 1116
10 вересня 2013 року лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок, заступник Голови ВО "Свобода" Андрій Мохник, народний депутат свободівець Олег Гелевей та керівник Міжнародної служби ВО «Свобода» Тарас Осауленко взяли участь у конференції з нагоди початку інформаційної кампанії «Сильніші разом». Метою кампанії, ініційованої представництвом ЕС, Посольством Великої Британії та низкою дипломатичних установ инших европейських країн, є пояснення переваг для українських громадян більш тісної европейської інтеграції України.

Під час відкриття з офіційним привітанням до присутніх звернувся Посол Европейського Союзу в Україні Ян Томбінський. Він зазначив: «Саміт у Вільнюсі є важливим етапом у розвитку відносин між Україною та ЕС. Нині важливо, щоби кожен громадянин України глибоко розумів надзвичайні можливості, що їх створює угода, яку Евросоюз обговорює з Україною. Ми сподіваємося, що підписання у Вільнюсі буде можливим, але рішення залежатиме від оцінки того, чи досяг уряд України суттєвого прогресу».

Олег Тягнибок, коментуючи початок інформаційної кампанії «Сильніші разом», наголосив: «Европейська інтеграція – це тривалий процес. Угоду про асоціяцію має бути підписано. Ми усвідомлюємо, що Угода про асоціяцію з Европейським Союзом є каталізатором розвитку України. Відкриття інформаційної кампанії «Сильніші разом» – правильний та важливий крок задля інформування громадськости, особливо в ситуації, коли певні сили як усередині нашої держави, так і за її межами вкидають у вітчизняний інформаційний простір так звані «альтернативні варіянти». Фактично відбувається шалений тиск з боку Кремля задля втягнення України до Митного союзу. Зі свого боку ВО "Свобода" зробить усе можливе, щоби документ було підписано. Европейські прагнення України – це серйозний крок від Москви на шляху одужання українського суспільства від колоніяльно-совєцького мислення».

Під час заходу свободівці також обмінялися з представниками дипломатичних кіл думками щодо европейського майбутнього України та поспілкувалися із журналістами.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іран: 44 людини загинули в ...
Наступна новина: Парламент Вірменії ...

КОМЕНТАРІ