В Алчевську міліціонери затримали підозрюваного у вбивстві 15-річної школярки

В Алчевську міліціонери затримали підозрюваного у вбивстві 15-річної школярки

10.09.13 21:36 0 1073
На Луганщині за фактом вбивства 15-річної школярки, тіло якої з тілесними ушкодженнями було виявлено 3 вересня в місті Алчевську на території недобудованого будинку, було відкрито кримінальне провадження за п. 10 частини 2 статті 115 КК України (умисне вбивство, поєднане із зґвалтуванням).

У ході проведення досудового слідства встановлено, що смерть дівчинки настала внаслідок відкритого перелому кісток черепа, крововиливу під оболонку головного мозку і м'яких тканин шиї. У результаті проведених експертиз факт зґвалтування не підтвердився.

Співробітниками міліції спільно з прокуратурою у скоєнні даного злочину викритий 15-річний учень одного з навчальних закладів міста Алчевська. Встановлено, що він 2 вересня 2013 року приблизно о 12.20 під час раптово виниклої сварки почав душити дівчинку руками за шию, а коли вона знепритомніла і впала, кинув їй на голову камінь.

9 вересня 2013 року даному громадянинові оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 КК України (умисне вбивство) та обрано запобіжний захід - утримання під вартою.

Відділ зв'язків з громадськістю

ГУМВС України у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ