Підписано Територіальну угоду, яка захищатиме трудові інтереси чернівчан

Підписано Територіальну угоду, яка захищатиме трудові інтереси чернівчан

11.09.13 08:30 0 951
На черговому засіданні виконавчого комітету Чернівецької міської ради 10 вересня, було схвалено Територіальну угоду між виконавчим комітетом Чернівецької міської ради, президією Чернівецької обласної ради профспілок, Чернівецькою міською організацією роботодавців на 2013-2015 роки.

Сторони уклали цю угоду, прагнучи до конструктивного соціального партнерства, з метою задовільного забезпечення життєдіяльності міста, захисту соціально-економічних і трудових інтересів чернівчан. Угода передбачає забезпечення підтримки і розвитку пріоритетних галузей виробництва шляхом залучення інвестицій, сприяння підвищенню ефективності виробництва, зниженню матеріало- та енергомісткості продукції, раціональному використанню всіх видів ресурсів.

Серед основних завдань сторін: проведення узгодженої політики, направленої на відновлення, стабілізацію і нарощування темпів промислового виробництва в місті; прийняття заходів щодо розвитку виробництва, виходу неплатоспроможних підприємств з кризи, зміцнення трудової та виробничої дисципліни, зростання продуктивності праці; сприяння створенню профспілкових організацій у трудових колективах, де вони відсутні, а також укладенню колективних договорів на підприємствах, в установах і організаціях всіх форм власності.

Окрім того, сторони зобов’язались поліпшити роботу зі сприяння вирішенню питань з оплати праці згідно з колективно-договірним регулюванням та забезпечити подальше вдосконалення соціального діалогу між органами місцевого самоврядування, профспілками та організацією роботодавців.

Угоду підписали: секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, голова обласної ради профспілок Володимир Шкварковський та голова міської організації роботодавців Стелла Станкевич.

За інформацією Муніципальної бібілотеки

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Чернівці: Фестиваль ...

КОМЕНТАРІ