Луцька міська рада замовила проектно-кошторисну документацію для будівництва мереж зливової каналізації та благоустрою на Львівському масиві

Луцька міська рада замовила проектно-кошторисну документацію для будівництва мереж зливової каналізації та благоустрою на Львівському масиві

11.09.13 08:41 0 801
Про це під час оперативної наради повідомив начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан, який доповідав про розроблення і реалізацію проектно-кошторисної документації по об'єктах міста Луцька за кошти міського бюджету.

Оскільки, згідно чинного законодавства на кожен об’єкт будівництва, реконструкції чи капітального ремонту необхідно отримати декларацію або дозвіл на початок виконання робіт, то відповідно має бути розроблена проектно-кошторисна чи кошторисна документація.

За словами начальника управління капітального будівництва, на сьогоднішній день розроблена проектно-кошторисна документація на будівництво мереж господарсько-побутової каналізації в м-ні Вересневе. Загальна вартість робіт складає 17 млн грн. Вартість проектних робіт - 173,5 тис. грн.

До кінця вересня буде завершено виготовлення проектно-кошторисної документації для господарсько-побутової каналізації на Львівському масиві.

Крім того, 19 серпня на ім'я директора НДІ «Проектреконструкція» відправлено лист на виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва мереж зливової каналізації та благоустрою на Львівському масиві м. Луцька.

Реконструкція системи опалення Дитячої художньої школи на вул. Ветеранів. Загальна вартість будівельно-монтажних робіт 960 тис. грн. Вартість проектних робіт 34 800 грн.

Проект на капітальний ремонт і очищення від дерев русла річки Сапалаївки від вул. Теремнівської до вул. Ніла Хасевича в м.Луцьку. Проект в стадії завершення. Вартість проектних робіт 235,5 тис грн.

В стадії завершення проект на капітальний ремонт водовідвідної мережі для ліквідації підтоплень земель парку ім. Лесі Українки. Вартість проектних робіт 38194 грн.

Леонід Карабан зазначив, що ряд проектів реалізується в галузі освіти.

Робочий проект на реконструкцію дошкільного навчального закладу № 25 на вул. Чехова, 4 в м. Луцьку. Вартість проектних робіт біля 80 тис. грн. Проект в стадії завершення, проте є проблеми з технічними умовами на електропостачання в зв'язку з відсутністю правовстановчих документів на землю і будівлю.

Крім того, згідно програми «Енергія для мерів Сходу» розроблено робочий проект на капітальний ремонт будівлі з встановленням індивідуального теплового пункту дошкільного навчального закладу №7. Вартість проектних робіт 14,9 тис. грн. Вартість будівельно-монтажних робіт становить 317 тис. грн.

В планах розроблення проектно-кошторисної документації на реконструкцію адмінприміщення під дитячий садок на вул. Декабристів, а також розроблення ПКД на добудову шкіл № 1, 5 та 13.

По програмі реалізації енергозберігаючих заходів в бюджетних установах м. Луцька із залученням кредитних коштів Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) розроблено проект на капітальний ремонт приміщення КЗ «Луцька гімназія № 21 ім. М. Кравчука».

Загальна вартість будівельно-монтажних робіт складає 4743,9 тис. грн вартість проектних робіт 51,9 тис. грн, а також капітальний ремонт приміщення ДНЗ №21 на вул. Марка Вовчка, 6 в м. Луцьку. Вартість проектних робіт 20,4 тис. грн.

На сьогоднішній день з державного бюджету виділено 990 тис. грн на проведення капітального ремонту водовідвідної системи для ліквідації підтоплення Луцької клінічної лікарні. Проектно-кошторисну документацію розроблено проектним підприємством «Луцьккомундорпроект» на замовлення департаменту ЖКГ. Вартість проектних робіт становить 76 тис. грн.

В реєстраційній службі Луцького районного управління юстиції зареєстровано договір оренди землі між Луцькою районною державною адміністрацією та департаментом ЖКГ Луцької міської ради загальною площею 8, 6897 га для будівництва сміттєпереробного комплексу. Отже, знову ж таки, за словами Леоніда Карабана, буде розроблятись проектно-кошторисна документація.

У цьому році реалізовано такі проекти: добудова приміщення для встановлення ангіографа в Луцькій клінічній лікарні, проект капітального ремонту Будинку культури в м-ні Вересневе, реконструкція благоустрою ЗОШ № 3.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ