У Волинській області викрадачів візка затримали патрульні

У Волинській області викрадачів візка затримали патрульні

11.09.13 08:10 0 849
Наряд патрульної служби міліції Луцького міського відділу затримав трьох лучан, які викрали металевий візок із місцевого супермаркету.

Двоє молодих хлопців та дівчина зайшли до торгової зали супермаркету близько 22-ї години. Оглянувши виставлений на полицях товар, компанія вибрала шоколадку та пачку цигарок. При цьому товар вони поклали у металевий візок, разом із яким вийшли за межі магазину та почали втікати. Охорона спробувала наздогнати молодиків, однак ті втекли, а потім сховалися у під’їзді багатоповерхівки. Адміністрація магазину була змушена звернутися за допомогою до правоохоронців.

На виклик прибув наряд роти патрульної служби Луцького міського відділу міліції. Правоохоронцям вдалося швидко встановити зловмисників. Ними виявилися мешканці обласного центру: двоє хлопців 1993, 1984 р.н. та 20-річна дівчина. Разом із викраденим візком друзі сховалися від переслідування у квартирі одного зі зловмисників.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: День відкритих ...
Наступна новина: 13 вересня 2013 року об ...

КОМЕНТАРІ