У Волинській області у Рівному стартував щорічний конкурс професійної майстерності "Кращий за професією"

У Волинській області у Рівному стартував щорічний конкурс професійної майстерності "Кращий за професією"

11.09.13 08:16 0 813
Третій раз поспіль волинська команда Державної служби охорони відкриває щорічний конкурс професійної майстерності «Кращий за професією» серед працівників спеціальних груп затримання ДСО.

2007-й, 2011-й, 2012-й роки приносили волинянам перемогу у щорічному конкурсі професійної майстерності «Кращий за професією» серед регіональних підрозділів працівників спеціальних груп затримання Державної служби охорони, які традиційно проводиться на базі Рівненського вищого професійного училища ДДСО при МВС України.

10 вересня дано старт професійним змаганням «Кращий за професією-2013». Програма конкурсу включає перевірку теоретичного рівня знань зі службової підготовки, виконання практичних нормативів із вогневої підготовки, бігу на 100 метрів та легкоатлетичного кросу на дистанцію 1000 м, рукопашного бою. Команди, до складу яких входять молодші інспектори груп затримання та міліціонери-водії із службовими автомобілями, після виконання загальних вправ мають позмагалися за напрямками своїх служб. Так, молодші інспектори мають показати майстерність на увідних завданнях та діях в нестандартних екстремальних ситуаціях, а водії довести свій професіоналізм у швидкісному маневруванні на службових автомобілях. Щоби завоювати почесне звання кращої групи затримання, командам доведеться позмагатися у 15-ти номінаціях спортивних та службово-прикладних дисциплінах.

Оцінювати результати конкурсу покладено на незалежну суддівську бригаду, до складу якої входять спеціалісти з тактико-спеціальної, долікарняної, вогневої підготовок і психологи.

Ігор ПРОЦЕНКО

ВДСО при УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Хук травмований, бій з ...

КОМЕНТАРІ