Волинські правоохоронці закрили кримінальне провадження за фактом замаху на секретаря Луцької міської ради

Волинські правоохоронці закрили кримінальне провадження за фактом замаху на секретаря Луцької міської ради

11.09.13 08:25 0 796
Кілька днів тому у всесвітній мережі Інтернет з’явилася інформація про те, що відносно секретаря Луцької міської ради, який є керівником обласного осередку однієї із політичних сил, було вчинено замах. Про це службовець повідомив під час засідання виконавчого комітету. Чиновник стверджував, що невідома особа пошкодила гальмівний шланг його службового автомобіля.

На місце події виїхали працівники Луцького МВ УМВС України у Волинській області, щоби з’ясувати всі обставини, адже до правоохоронців чоловік із повідомленням про замах не звертався.

За фактом поширеної у ЗМІ інформації правоохоронці відразу розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України, у рамках якого було призначено ряд необхідних експертиз, допитано свідків та проведено інші слідчі (розшукові) дії.

- Згідно висновком експертизи, гальмівний шланг у автомобілі був перетертим, - повідомив начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук. - Дане пошкодження наступило внаслідок тривалого використання, тому кримінальне провадження закрите за відсутності події правопорушення.

СЗГ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За 3 роки об’єм видобутку ...

КОМЕНТАРІ