Віктор Сірман: Волинський обласний перинатальний центр стане взірцем для всієї держави

Віктор Сірман: Волинський обласний перинатальний центр стане взірцем для всієї держави

11.09.13 08:34 0 1095
Спорудження Волинського обласного перинатального центру вже стало справою честі для влади області. Завдяки підтримці та лобіюванню проекту на найвищому державному рівні, будівельні роботи на об’єкті тривають швидкими темпами і прогнози щодо здачі медзакладу в експлуатацію - цілком оптимістичні.

із ходом будівництва перинатального центру ознайомився керівник Національного проекту «Нове життя – нова якість материнства і дитинства» Віктор Сірман. Він оглянув приміщення майбутніх кімнат для матерів, родових палат, операційних, технічних приміщень. Побував також і на технічному поверху, де наразі триває монтаж вентиляційної системи. Віктор Сірман відзначив високу якість роботи будівельників: «Проект втілюється за сучасними стандартами та з використанням найновіших будівельних матеріалів та технологій.

«Ми повірили Волині і вважаю, що не помилися у цьому. Темпи на об’єкті хороші і,що важливо, всі поточні роботи виконані дуже якісно»,- зауважив Віктор Сірман.

Стратегічно правильним, на його думку, є і розташування медзакладу біля обласної дитячої лікарні. «Основною функцією Центру є допомога та реабілітація недоношених діток та дітей з патологіями, тому всі фахівці, в тому числі й вузькі спеціалісти будуть працювати спільно», - підкреслив керівник Національного проекту.

Унікальність саме волинського медзакладу полягає і в тому, що в комплексі споруджується і новий пологовий будинок, потреба в якому вже давно назріла в обласному центрі. На цьому особисто наполягав при затвердженні проекту голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

Голова наглядової ради ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536», яке будує перинатальний центр, Віктор Чорнуха розповів, що роботи на об’єкті тривають згідно графіків, фінансування теж надходить вчасно. «Ми докладемо усіх зусиль, щоб працювати і взимку. Зараз триває облаштування котельні та тепломереж, щоб у холодну пору виконувати внутрішні роботи», - зазначив він.

Разом з тим, як особливо підкреслив Віктор Чорнуха, втілення таких потужних проектів було б неможливе без підтримки області й держави. «Голова облдержадміністрації особисто контролює хід будівництва, завжди допомагає у вирішенні нагальних питань», - зауважив він.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: керівник ...
Наступна новина: Вальдес перейде до "Челсі"?

КОМЕНТАРІ