Допризовна молодь Волині активно готується до служби в Збройних Силах України

Допризовна молодь Волині активно готується до служби в Збройних Силах України

11.09.13 08:13 0 846
На базі військової частини А - 2331 (м.Володимир-Волинський) відбулося урочисте відкриття обласної Спартакіади серед допризовної молоді, у рамках якої упродовж трьох днів триватимуть навчально-польові збори. 23 команди з міст та районів краю змагатимуться у подоланні смуги перешкод, легкоатлетичному кросі, стрільбі, плаванні, силових вправах тощо.

Учасників Спартакіади привітав заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк. Він побажав юнакам успіхів у змаганнях та наголосив, що подібні спортивні заходи загартовують фізично, зміцнюють моральних дух і поглиблюють засади здорового способу життя. «Гармонійно розвинені особистості, які беруть активну участь у спортивних змаганнях, відстоюючи честь свого навчального закладу, – у загальній пошані. Саме тому в нових соціальних ініціативах Президента так багато уваги присвячено активізації залучення дітей до занять фізкультурою і спортом», - наголосив він.

За результатами обласних змагань визначать команду-переможця, яка представлятиме Волинь на Всеукраїнській Спартакіаді серед допризовної молоді, що відбудеться цього місяця в Харкові.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Чернівецька область: за ...

КОМЕНТАРІ