На Хмельниччині стартувала велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну»

На Хмельниччині стартувала велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну»

11.09.13 08:18 0 993
Турбота про дітей, їх здоров’я, благополуччя завжди була і буде головною турботою держави. Керівництвом області, представниками органів виконавчої влади постійно проводяться заходи, що спрямовані на виконання завдань та доручень Президента України «Діти - майбутнє України" з метою популяризації у регіонах здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом з метою всебічного розвитку кожної дитини. на Майдані Незалежності обласного центру стартувала велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну», яка була присвячена Дню фізичної культури та спорту.

З вступним словом до учасників заходу звернувся директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Віктор Очеретянко. Вітаючи учасників велоестафети, Віктор Іванович передав найщиріші побажання та подяку для учасників від імені голови облдержадміністрації Василя Ядухи.

У велоестафеті взяли участь 53 учасники. Загальна протяжність маршруту Хмельницький-Ярмолинці-Хмельницький, який подолають учасники змагань, становить 50 кілометрів. Учасники заходу не лише взяли участь у змаганнях, а й донесли до громадськості те, що стати гідними спортсменами цілком можливо.

Віктор Іванович акцентував увагу на тому, що потрібно активно сприяти залученню дітей до занять фізичної культури, потрібно любити спорт та гартувати своє здоров’я. Також він закликав всіх вболівальників брати собі за приклад цих учасників, які знають як досягти успіху у спорті та стати чемпіонами. Після офіційного вручення короваю учасникам змагань, велосипедна колона з Майдану Незалежності рушила до Ярмолинець.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: іван Качур ...
Наступна новина: Майже 8 млн.грн. сплатили ...

КОМЕНТАРІ