На Хмельниччині в обласному центрі відкрито нову пожежно-рятувальну частину

На Хмельниччині в обласному центрі відкрито нову пожежно-рятувальну частину

11.09.13 08:23 0 1028
10 вересня о 10:00 в мікрорайоні Озерна, що в місті Хмельницькому відбулось відкриття 37-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Перший заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Гавришко, директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації Державної служби України з надзвичайних ситуацій генерал-лейтенант служби цивільного захисту Григорій Марченко, Хмельницикий міський голова Сергій Мельник, начальник Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області полковник служби цивільного захисту Борис Болібрух та ветеран пожежної охорони Аполлінарій Швець привітали присутніх із відкриттям нового пожежно-рятувального підрозділу.

Представники засобів масової інформації та ветерани ознайомились із новими приміщеннями частини, які дають можливість більш якісно та своєчасно виконувати службові обов’язки рятувальникам, адже зараз у їх користуванні повністю облаштоване депо на чотири виїзди, з приміщеннями для утримання техніки, відповідної екіпіровки та рятувального обладнання.

Відкриття нового підрозділу дасть змогу отримати своєчасну допомогу 60-ти тисячам городян, які проживають у мікрорайонах «Виставка», «Озерна» та «Лезневе». Пожежно-рятувальну вахту тут нестимуть 35 працівників, які вже приступили до оперативного чергування.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Рівненській області за ...

КОМЕНТАРІ