В Івано-Франківській області від продажу ліцензій на торгівлю алкоголем та тютюном місцеві бюджети отримали 11 млн.грн.

В Івано-Франківській області від продажу ліцензій на торгівлю алкоголем та тютюном місцеві бюджети отримали 11 млн.грн.

11.09.13 08:24 0 786
З початку року Головним управлінням Міндоходів в Івано-Франківській області видано платникам податків 8800 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними та тютюновими виробами, зокрема 4780 ліцензій на алкоголь та 4020 на тютюн. Місцевий бюджет поповнився майже на 11 млн.грн. Про це повідомила заступник начальника відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ Міндоходів в області Оксана Савуляк.

Нагадаємо, у зв’язку з реорганізацією ДПС в Івано-Франківській області та ліквідацією РУ Департаменту САТ ДПС України в Івано-Франківській області, всі процедури щодо прийняття документів на видачу, анулювання, призупинення ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами здійснює ГУ Міндоходів в Івано-Франківській області.

Пункт приймання та видачі документів на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами розміщено у каб. 4 залу № 1 Центру обслуговування платників податків ДПІ у м. Івано-Франківську по вул. Незалежності, 20.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ