В Івано-Франківській області зорепад нагород на "Зорепаді Світязя"

В Івано-Франківській області зорепад нагород на "Зорепаді Світязя"

11.09.13 08:03 0 779
Представники прикарпатської міліції успішно виступили на І-му Всеукраїнському фестивалі творчості міліцейської профспілки «Зорепад Світязя», який вихідними відбувся на Волині.

Після відбірного туру в Івано-Франківську відібрали кращих виконавців, які представляли прикарпатську міліцію на заключному етапі фестивалю. На Волинь поїхали п’ятеро співаків, які два дні виступали на головній сцені «Зорепаду Світязя». Творчу делегацію очолював заслужений артист України, підполковник міліції у відставці Володимир Коваленко, який виступав на гала-концерті.

Усі прикарпатці повернулися додому з нагородами. Зокрема, працівник карного розшуку Калуського МВ УМВС майор міліції Ігор Баран та представниця Рожнятівського райвідділу Тетяна Шевченко стали володарями другої премії. В номінації «Нові імена в українській естраді» перемогли міліціонер підрозділу судової міліції Михайло Літинський та донька працівника міліції Марія-Вікторія Востренкова зі Снятина, в номінації «За популяризацію української естрадної пісні» переможцем визнано майора міліції Володимира Возняка з Калуша.

Заслужений артист України Володимир Коваленко відзначив допомогу та сприяння в організації поїздки на фестиваль керівника прикарпатської міліції Олега Сала та голови обласного комітету профспілки працівників органів внутрішніх справ Володимира Бойдуника. Лауреатів «Зорепаду Світязя» найближчим часом вшанують в обласному УМВС.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Лавров: удар по Сирії ...

КОМЕНТАРІ