На Львівщині формуватимуть пілотну регіональну програму розвитку соціальних послуг на 2014 рік

На Львівщині формуватимуть пілотну регіональну програму розвитку соціальних послуг на 2014 рік

11.09.13 10:00 0 914
Як повідомляють у департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації, на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 березня 2013 року № 208-р «Про затвердження плану заходів на 2013-2016 роки щодо реалізації Стратегії реформування системи надання соціальних послуг», з 17 до 21 вересня 2013 року заплановано проведення модульного курсу з розробки обласної програми розвитку соціальних послуг на 2014 рік за участі керівництва Львівської ОДА та Міністерства соціальної політики України.

У цей період передбачено презентацію програми «Реформа сфери соціальних послуг. Здобутки. Виклики. Стан впровадження та обґрунтування проблем та потреб цільових соціально незахищених груп населення». Окрім цього, буде проведено інтерактивне обговорення кращого впровадження інноваційних підходів до реформування системи надання соціальних послуг.

Зазначимо, що за результатами аналізу існуючих соціальних послуг, потреб та побажань соціально незахищених груп населення, сильних та слабких сторін існуючої системи соціального захисту будуть сформовані мета, завдання та пріоритети пілотної програми розвитку соціальних послуг у Львівській області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Москва: інавгурація ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ