У Львівській області сокальські свободівці святкували обжинки у селі Переспа

У Львівській області сокальські свободівці святкували обжинки у селі Переспа

11.09.13 08:40 0 1040
8 вересня 2013 року в селі Переспа Сокальського району відбулись фестини, присвячені святкуванню обряду обжинків, під назвою "Рідна пісня, свіжий хліб і селянський весь наш рід". В урочистостях взяли участь депутати Сокальської районної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на чолі з головою фракції Тарасом Стародубом.

Очільник фракції ВО "Свобода" у Сокальській районній раді Тарас Стародуб з головної сцени дійства привітав усіх жителів та гостей села Переспа зі святом обжинків.

" я маю честь привітати вас від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" з нагоди свята, що символізує добробут та достаток у наших домівках. Завдяки своїй працьовитости й наполегливости українці завжди мають впевненість у завтрашньому дні, адже своїми руками, цеглинка за цеглинкою будують Україну, яка може нагодувати не лише себе, а, навіть, увесь світ. Я щиро бажаю вашим родинам добробуту, щастя, благополуччя. Нехай святкова атмосфера цього дня панує завжди у ваших оселях", – зазначив депутат-свободівець.

З нагоди свята до села Переспа з'їхалося чимало народних колективів, майстрів художньої самодіяльности. Гостей частували найкращі господині Сокальського району.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У чернівецьких школах ...
Наступна новина: Ротань взяв участь у ...

КОМЕНТАРІ