У Львівській області круглий стіл в місті Кам’янка-Бузька

У Львівській області круглий стіл в місті Кам’янка-Бузька

11.09.13 09:05 0 704
На виконання доручення першого заступника голови Львівської державної адміністрації Б.М. Матолича, департаментом агропромислового розвитку під керівництвом М.О. Довби підтримуючи пропозицію Громадської ради при Львівській ОДА 10.09.2013 року в м. Кам’янка-Бузька проведено круглий стіл з питань популяризації використання технології переробки біосировини на біогаз.

В роботі прийняли участь директор департаменту агропромислового розвитку М.О.Довба, голова Кам’янка-Бузької РДА Замула П.О., голова та члени Громадської ради при Львівській ОДА, представники наукових установ, начальники управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій Буського, Кам’янка-Бузького, Пустомитівського, Жовківського, Сокальського, Радехівського районів.

Учасники круглого столу ознайомились з діючою установкою з виробництва біогазу ТзОВ «Екокотел» в с. Забужжя Кам’янка-Бузького району та провели обговорення перспектив впровадження альтернативної енергетики на Львівщині.

Під час обговорення було підтримано пропозиції директора департаменту М.О. Довби в питаннях подальшої популяризації альтернативної енергетики на теренах області та про необхідність розробки за участю науковців, громадських організацій програми використання біомаси, як альтернативного джерела енергії та органічних добрив.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 15 вересня – відкриття ...
Наступна новина: У міліції кажуть, що на ...

КОМЕНТАРІ