Вадим Гураль: “Молодь Львівщини активніше долучається до участі у спортивних змаганнях”

Вадим Гураль: “Молодь Львівщини активніше долучається до участі у спортивних змаганнях”

11.09.13 08:09 0 847
Про це заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль заявив під час урочистого відкриття 50-их Міжнародних змагань зі стрільби з лука «Золота осінь».

“Вкрай важливо, що більшість спортсменів, котрі нині беруть участь у змаганнях – це молоде покоління активних та здорових молодих людей, зокрема 110 учасників шніх змагань виступають у категорії “юнаки”. Адже влада приділяє багато уваги популяризації здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом з метою всебічного розвитку кожної дитини, зокрема і у контексті виконання соціальних ініціатив Президента України “Діти – майбутнє України”, – додав В. Гураль.

За словами заступника голови – керівника апарату Львівської облдержадміністрації, нещодавно на Львівщині відбулися ряд важливих спортивних змагань, участь у яких взяла молодь із різних куточків нашої області. Зокрема у Львові успішно проведено Міжнародний громадський турнір з тенісу “Львів-Open”, Всеукраїнський юнацький турнір “Галицька осінь”(фехтування на шпагах), а також Літній чемпіонат України із біатлону. Окрім цього, у Жовківському р-ні відбувся обласний етап Всеукраїнської велоестафети “Спорт для всіх єднає Україну”, у якому взяли участь понад 200 дітей.

Окрім цього, найближчим часом заплановано провести Всеукраїнський юнацький турнір з тенісу “Осінні зорі”(16-22 вересня 2013 року), Чемпіонат Львівської області із вільної боротьби серед молоді(21 вересня 2013 року) та Чемпіонат України із велоспорту(юніори-юнаки) (16-20 вересня 2013 року). А 12 вересня 2013 о 12 годині у легкоатлетичному манежі навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України у м. Львові (СКА, вул. Клепарівська, 39-а) відбудеться відкритий Олімпійський урок для учнів 4-7 класів загальноосвітніх шкіл.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ