Волинь: захищені статті бюджету в області фінансуються вчасно і в повному обсязі

Волинь: захищені статті бюджету в області фінансуються вчасно і в повному обсязі

11.09.13 08:25 0 724
Захищені статті бюджету в області фінансуються вчасно і в повному обсязі. Про це на оперативній нараді повідомив голова облдержадміністрації Борис Клімчук. «Це означає, що люди без затримок і регулярно отримують зарплати, пенсії, соціальні виплати. У минулому місяці на різні компенсації родинам з дітьми спрямовано 120 млн грн», - наголосив Борис Клімчук. Пенсії теж фінансуються вчасно.

П’ятдесят мільйонів гривень отримала область минулого тижня і за незахищеними статтями бюджету. «Ці кошти підуть на фіксування низки обласних та державних програм. Профільні управляння та казначейство працювало у вихідні, аби підготувати усі необхідні документи», - повідомив голова облдержадміністрації.

Надходять авансові платежі і на об’єкти, що фіксуються з Фонду регіонального розвитку. «Аванси отримують в основному малі та середні підрядники краю, щоб не виникало труднощів із виплатою зарплати та обіговими коштами», - зазначив Борис Клімчук.

Він також поінформував, що в регіон надійшли 9 млн грн із запланованих 20 на запобігання та ліквідацію підтоплень.

Окрім того, на оперативній нараді говорили й про стан виконання бюджетів. Як підкреслив голова облдержадміністрації Борис Клімчук, показники надходжень до обласного і державного бюджетів зростають у порівнянні з відповідним минулорічним періодом, однак поки не досягнуто планових цифр. «Плюс 34 млн грн у нас показник обласного бюджету. По державному теж ріст – 56 млн грн. І хоч поки не виконано запланованого, рівень сплати податків в регіоні один з найвищих в Україні, тому бюджетне майбутнє у нас оптимістичне», - резюмував голова облдержадміністрації.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: на Сокирянщині ...
Наступна новина: Сирійська опозиція проти ...

КОМЕНТАРІ