Волинь: на території області діє 20 мобільних груп для виявлення неякісної продукції

Волинь: на території області діє 20 мобільних груп для виявлення неякісної продукції

11.09.13 08:19 0 820
Із метою недопущення поширення захворювання ящуру та африканської чуми свиней в Україні вживаються профілактичні заходи по всіх регіонах держави.

Зокрема на Волині створено 20 робочих мобільних груп (дві обласні та по одній у кожному районі). До їх складу входять співробітники сектору ветеринарної міліції, спеціалісти управління ветеринарної медицини в області, співробітники ДАІ.

На мобільними групами здійснено перевірку майже 200 одиниць автотранспорту, який перевозить відповідний вантаж, 19 ринків та інших місць реалізації продукції тваринного походження.

Зокрема мобільною групою на перехресті вулиць Львівська – Володимирська у місті Луцьку зупинено автомобіль «Фольцваген LT» під керуванням 62-річного мешканця Володимир-Волинського району, який перевозив м’ясну продукцію (бочок копчений свинний, ковбаски копчені мисливські). Весь товар був у картонній тарі без маркування та супровідних документів. Продукцію загальною масою 259 кілограмів вилучили з обігу та передали на відповідальне зберігання.

Матеріали за даним фактом направлені в управління державної ветеринарної медицини міста Луцька для вирішення питання згідно з вимогами чинного законодавства. Загалом за виявленні під час перевірок порушення ветеринарно-санітарних вимог до адміністративної відповідальності притягнуто 31 особу за ст. 107 (Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог) КУпАП, ліквідовано чотири місця стихійної торгівлі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області (за матеріалами СВМ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На продовження доброї ...
Наступна новина: Борщівщина – у Книзі ...

КОМЕНТАРІ