В Луцьку відбулася обласна відеоселекторна нарада

В Луцьку відбулася обласна відеоселекторна нарада

11.09.13 09:12 0 706
Відбулася обласна відеоселекторна нарада у голови обласної державної адміністрації Бориса Клімчука. Участь у селекторі взяв Луцький міський голова Микола Романюк, його заступники Лариса Соколовська та Тарас Яковлев, начальник управління економіки Любов Ковпак, заступник начальника управління земельних ресурсів Тетяна Лихограй, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк.

Розглядаючи питання виконання програм фінансової підтримки сільськогосподарської галузі з державного, обласного та районних бюджетів станом за січень – серпень 2013 року, Борис Клімчук акцентував на тому, що з державного бюджету буде виділено кошти на вуличну каналізацію та колектор на вулиці Героїв УПА і наголосив на важливості участі людей у цьому проекті. «Україна починається з кожного двору. Потрібно відповідати за своє», – сказав він.

Крім того, на нараді проаналізовано дотримання правил пожежної безпеки у пожежонебезпечний період 2013 року, запобігання неконтрольованому спалюванню порубочних решток та побутових відходів. Серед порушників правил благоустрою були і лучани. Зокрема, у місті Луцьку було складено 9 протоколів щодо несанкціонованого спалювання бур’янів, побутового сміття на прибудинкових територіях Луцька, на території одного приватного підприємства навіть виникла пожежа, яку ліквідували працівники МНС.

Обговорили й питання розрахунків за енергоносії за період січень - серпень 2013 року. Серед підприємств з низьким рівнем розрахунків були названі комунальні підприємства обласного центру – ДКП «Луцьктепло» та КП «Луцькводоканал». Луцький міський голова Микола Романюк пояснив, що на ситуацію вплинула різниця у тарифах, але міська влада працює над цим питанням. Борис Клімчук акцентував на важливості вирішення проблеми до початку опалювального сезону.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Влада Пакистану планує ...

КОМЕНТАРІ