В Закарпатській області начальник перечинської міліції Віктор Ребрей звітував про пророблену роботу на колегії

В Закарпатській області начальник перечинської міліції Віктор Ребрей звітував про пророблену роботу на колегії

11.09.13 08:33 0 970
Про стан взаємодії Перечинської районної адміністрації та районного відділу міліції у сфері забезпечення дотримання норм Конституції і законів України, забезпечення правопорядку, захисту прав і свобод громадян говорили на колегії, що відбулася в приміщенні адмінбудинку Перечинської РДА.

Відкрив колегію голова Перечинської районної державної адміністрації Петро Грицик. На колегії були присутні голова Перечинської районної ради Анатолій Перцев, куратор Перечинського райвідділу міліції, начальник УІАЗ УМВС області Михайло Свистак, начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей, прокурор району Олександр Братюк, начальники усіх відділів та структурних підрозділів районної адміністрації, голови сільських рад району.

До слова був запрошений начальник райвідділу міліції Віктор Ребрей. Він прозвітував про роботу свого підрозділу за 7 місяців поточного року. Зокрема, було зазначено, що до Перечинського райвідділу міліції за вказаний період надійшло 1338 заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень. За наслідками розгляду даних заяв і повідомлень за 214 матеріалами особи були притягнуті до адміністративної відповідальності, а 333 матеріали внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. На території Перечинського району за звітній період 27 кримінальних правопорушень скоєно особами, що знаходилися в стані алкогольного сп’яніння, 31 – раніше судимими, 43 кримінальні правопорушення вчинені в громадських місцях.

За звітній період було розкрито 1 вбивство, 4 факти нанесення тілесних ушкоджень середньої важкості, 40 крадіжок, 1 грабіж, 5 фактів шахрайства, 10 хуліганств та 88 фактів нанесення інших тілесних ушкоджень.

У 2013 році на території Перечинського району відбулося 70 масових заходів, у яких прийняли участь близько 27970 мешканців району та області. На охорону громадського порядку під час здійснення даних заходів було задіяно 150 працівників міліції. Порушень громадського порядку та надзвичайних подій не допущено.

Голова Перечинської райдержадміністрації подякував правоохоронцям за роботу, але вказав на окремі недоліки, зокрема такі, як неналежна профілактика підліткової злочинності, наголосивши при цьому, що робота в цьому напрямку має бути організована усіма відповідними службами та підрозділами, адже тільки тоді можна говорити про ефективність вжитих заходів та сподіватися на позитивні результати. Також Петро Васильович визначив одне з пріоритетних завдань, що стоїть наразі перед правоохоронцями та членами колегії – це питання відкриття відділення міліції у селі Порошково.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Львівщині відбудеться ...

КОМЕНТАРІ