Закарпаття: на Іршавщині під час пиятики батько ледь не вкоротив вік своєму сину

Закарпаття: на Іршавщині під час пиятики батько ледь не вкоротив вік своєму сину

11.09.13 08:28 0 1068
Удар ножем п′яного чоловіка прийшовся синові у ділянку серця, тож потерпілий дивом залишився живий…

У неділю пізно ввечері в Іршавський райвідділ міліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що «швидка» привезла до них із села Довге потерпілого чоловіка з ножовим пораненням.

У лікарню прибула слідчо-оперативна група. Потерпілим виявився 33-річний житель Довгого. Лікарі діагностували в нього алкогольне сп′яніння та проникаюче ножове поранення грудної клітки з лівого боку.

Як з′ясували правоохоронці, інцидент трапився ввечері за місцем проживання потерпілого. Під час розпивання алкогольних напоїв у нього виник конфлікт із 62-річним батьком. Сварка переросла в бійку, в ході якої старший чоловік схопив до рук кухонний ніж і вдарив ним сина в груди. Удар прийшовся в ділянку серця, тож жертва дивом залишилася живою.

Дана подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань, попередня кваліфікація - ст.121 ч.1 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За життя потерпілого чоловіка борються лікарі, а з його батьком-кривдником тепер розбираються правоохоронці. Обставини сільського інциденту повинно з′ясувати слідство.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Найбільші в Європі ...
Наступна новина: Микола Романюк: ...

КОМЕНТАРІ