Результат роботи податкової міліції Закарпаття – зафіксовано майже 100 кримінальних правопорушень

Результат роботи податкової міліції Закарпаття – зафіксовано майже 100 кримінальних правопорушень

11.09.13 08:59 0 943
Така кількість злочинів була внесена працівниками Головного управління Міндоходів у Закарпатській області за 8 місяців 2013 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань. З усіх цих правопорушень 43 – про ухилення від сплати податків.

Пріоритетними напрямами роботи оперативних підрозділів Міндоходів є протидія оборудкам з ПДВ та незаконному виведенню коштів в офшори та країни з пільговим оподаткуванням, відпрацювання підприємств реального сектору економіки – користувачів послуг "конвертаційних центрів", протидія розкраданню бюджетних коштів та їх легалізації, протидія податковим злочинам із використанням високих інформаційних технологій, боротьба з незаконним обігом підакцизних товарів.

За січень-серпень 2013 року оперативним управлінням було виявлено два кримінальних правопорушення у сфері боротьби з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом та тринадцять кримінальних правопорушень, що стосуються сфери державних закупівель. Із використанням новітніх технологій пов’язані 4 кримінальні правопорушення, з яких 3 – про ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

За участю працівників податкової міліції розпочато 7 досудових розслідувань за фактами незаконних заявок на відшкодування ПДВ.

У ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів співробітники податкової міліції Міндоходів виявили та припинили діяльність конвертаційного центру. Група осіб конвертувала грошові кошти у готівку на суму 5,9 млн. грн. Слідчими податкової міліції відносно зловмисників провадиться досудове розслідування.

У рамках протидії незаконному обігу підакцизних товарів припинено діяльність 2-х підпільних алкогольних цехів.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Чернігівщина: У дружби ...

КОМЕНТАРІ