В Закарпатській області навчання державних службовців

В Закарпатській області навчання державних службовців

11.09.13 08:38 0 1061
З 2 до 6 вересня на базі Закарпатського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проводилось навчання за професійною програмою для державних службовців структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій, керівників відділів, секторів ( 2-й етап).

Лекції для слухачів читали представники відділів, департаментів та управлінь Закарпатської обласної адміністрації ( Папп В.В., Поляков В.М., Мацола В,В., Кібза М.І.), викладачі УжНУ ( Черленяк І.І.).

Основні аспекти економічної політики вцілому, механізм її формування та регіональну стратегію розвитку нашої області розкрив у своїй лекції заступник директора Департаменту економічного розвитку та торгівлі, доктор економічних наук Папп В.В.

Про державну регуляторну політику та аналіз регуляторного впливу як інструмент державної регуляторної політики розповідала Ганусич Н. М., представник Держпідприємництва України в Закарпатській області.

Мацола В.В., директор Департаменту праці та соціального захисту населення Закарпатської ОДА, зосередив увагу слухачів на конституційних й законодавчих засадах здійснення гуманітарної та соціальної політики.

Темою лекції Кібзи М.С., начальниці відділу документування управлінської інформації Закарпатської ОДА, була культура ділового українського мовлення та питання виконавської дисципліни в органах державної влади.

Алмаші І.М., заступник начальника Головного управління юстиції у Закарпатській області, присвятив своє заняття адміністративній процедурі і адміністративному процесу.

В кінці навчання слухачі презентували свої письмові роботи - реферати. Їх оцінювали Дудич М.І., заступник директора Центру, та Сивоус С.С., начальник Головного управління державної служби України в Закарпатській області.

Після підведення підсумків слухачам були вручені свідоцтва про проходження навчання в Центрі.

Управління інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю ОДА

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Луцьку тимчасово ...

КОМЕНТАРІ