Івано-Франківщина: за минулі вихідні в області виникло 7 пожеж

Івано-Франківщина: за минулі вихідні в області виникло 7 пожеж

11.09.13 08:09 0 768
7 вересня о 04.22 год. в селищі Єзупіль Тисменицького району на одному з обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено споруду. Причина виникнення пожежі встановлюється.

7 вересня о 09.52 год. в Снятині по вулиці Шевченка виникло загорання на горищі багатоквартирного житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будівлі на площі 40 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації електромережі.

Того ж дня о 21.55 год. в селі Кропивник Долинського району виникла пожежа господарської будівлі та підсобного приміщення. Вогнем знищено споруду, підсобне приміщення, 2.5 т сіна, січкарню, велосипед та господарський інвентар. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження із вогнем з боку невстановленої особи.

7 вересня о 22.12 год. в селищі Делятин Надвірнянського району горіло сміття на відкритій території. Вогнем знищено сміття на площі 40 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження із вогнем з боку невстановленої особи.

8 вересня о 08.35 год. в селі Лука Калуського району виникло загорання в кімнаті одного із житлових будинків. Вогнем пошкоджено ліжко та матрац. На пожежі травмувався 33-річний власник помешкання. Чоловіка з діагнозом «термічні опіки» госпіталізовано в опіковий центр обласної клінічної лікарні. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем під час куріння з боку потерпілого.

Загалом з початку року в області виникло 1110 пожеж, у вогні загинуло 34 особи.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ