В Івано-Франківській області профілактична робота із дітьми - запорука їх благополучного майбутнього

В Івано-Франківській області профілактична робота із дітьми - запорука їх благополучного майбутнього

11.09.13 08:23 0 790
Протягом останніх кількох років міліція Надвірнянщини активно співпрацює з педагогічними колективами району та приділяє особливу вагу профілактичній роботі з дітьми. За ініціативою начальника УМВС в Івано-Франківській області генерал-майора міліції Олега Сала за кожним навчальним закладом закріплені керівники Управління та міськрайорганів, які відвідують школи та проводять лекції правового характеру.

На даний час в Івано-Франківській області проводяться культурно-масові заходи, щодо підняття іміджу міліції. Тому, начальник Надвірнянської міліції завітав до школи-інтернат м. Надвірна.

У своєму привітальному слові Роман Валерійович зазначив, що Надвірнянщина пишається своїми педагогами – талановитими, цілеспрямованими, ініціативними та творчими людьми, для яких професія стала справжнім покликанням та справою усього життя. «Наше з вами завдання – допомогти дітям обрати правильний життєвий шлях, щоб вони ніколи не відчули пагубні наслідки вживання алкоголю чи наркотиків. Я переконаний, що ми і надалі будемо проводити спільні заходи, направлені на патріотичне виховання нашого молодого, підростаючого покоління, на профілактику скоєння злочинів у відношенні дітей та боротьбу з дитячою злочинністю», - наголосив начальник РВ УМВС.

Як годиться, гості Надвірнянської міліції завітали до дітлахів, як говорять «не з порожніми руками»: з комплексом подарунків для навчально-виховного процесу. До речі, відтепер правоохоронці пообіцяли надавати всіляку допомогу.

По закінченню зустрічі з начальником Надвірнянської міліції до школярів з привітанням звернувся начальник СКМСД Надвірнянського РВ УМВС- Михайло Дирда, який розповів дітлахам про згубну звичку вживання алкоголю, наркотиків та жебракування серед неповнолітніх. Такі зустрічі, що проводяться співробітниками КМСД, допомагають школярам ще більше збагачувати свої знання і розширювати кругозір та сприяють розвитку самостійного мислення, і взагалі роблять життя більш яскравим і захоплюючим.

Після закінчення виступів правоохоронці побажали школярам здоров’я, щастя, успіхів у навчанні, гарного майбутнього та всіляких гараздів.

Слід зауважити, що цього року за парти школи-інтернат м. Надвірни сіли 35 учнів – майбутніх вчених та лікарів, спортсменів та винахідників, військових та правоохоронців, які скоро працюватимуть задля слави та процвітання своєї держави.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники Управління ...
Наступна новина: На Хмельниччині в обласному ...

КОМЕНТАРІ