У Львівській області дрогобицькі правоохоронці за "гарячими слідами" впіймали грабіжника

У Львівській області дрогобицькі правоохоронці за "гарячими слідами" впіймали грабіжника

11.09.13 10:16 0 751
У місті Стебнику Дрогобицького району 4 вересня 26-річний молодик, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, пограбував 24-літню дівчину, завдавши потерпілій матеріальної шкоди на суму 3 520 гривень.

Наступного дня молода особа звернулася за допомогою до правоохоронців Дрогобицького міського відділу міліції, повідомивши, що біля 23.00 години до неї підійшла невідома особа і несподівано зірвала у неї сумку. У міському відділі міліції потерпіла розповіла правоохоронцям, що у сумці, якою заволодів зловмисник, знаходились цінні і дорогі речі та кошти.

«Працівники Стебницького міського відділення міліції негайно взялися за справу і через декілька годин зловмисника вдалося затримали», - повідомив начальник Дрогобицького міського відділу полковник міліції Овчаренко Василь Сергійович.

На мить молодик повірив у відчуття власної безкарності і у те, що зможе уникнути відповідальності. Втікаючи від правоохоронців, зловмисник намагався позбутися украдених речей і жбурнув їх в озеро.

Але, незважаючи на хитрі і підступні спроби, зловмисникові не вдалося приховати слідів злочинної діяльності. На жаль, зберегти від пошкодження дорогоцінний планшетний комп’ютер «Samsung Galexy Tab II» для потерпілої громадянки було нереально, однак втекти від міліцейської кавалерії зловмисникові таки не вдалося.

На цей час співробітники слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Триває досудове слідство.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Онищенко: "Рабінович - не ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ