У Львівській області у Дрогобичі місцевий житель висловив вдячність керівництву та працівникам місцевої міліції

У Львівській області у Дрогобичі місцевий житель висловив вдячність керівництву та працівникам місцевої міліції

11.09.13 09:13 0 785
З листом-подякою житель міста Дрогобича звернувся на адресу начальника ГУ МВС України у Львівській області генерал-лейтенанта міліції Рудяка Олександра Вікторовича.

У відповідній подяці чоловік, зокрема, зазначив: «Шановний Олександре Вікторовичу, я дуже хочу висловити свою подяку начальнику Дрогобицької міліції Овчаренку Василю Сергійовичу за добросовісне ставлення до своїх обов’язків. Це людина, яка знаходиться на своєму місці. А також я хочу висловити подяку старшому слідчому старшому лейтенанту міліції Зварич Надії Тарасівні та старшому лейтенанту міліції Якимів Андрію Андрійовичу.

У 1999 році шахрайськими діями був проданий мій власний будинок, а у 2000 році шахрайськими діями громадян С. та П. було продано обладнання та приміщення фірми МПП «Н.», де засновником є моя дружина М. Дуже важко, але справа щодо МПП «Н.» була скерована до суду, а щодо мого будинку – так і лежала в обласній міліції. За неодноразові мої скарги, справа щодо будинку також дуже важко повернулася у Дрогобич. Коли я звернувся до начальника міліції м. Дрогобича, він мене уважно вислухав і, Ви не повірите, наступного дня справа була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а через півтора місяця справа вже знаходилася у суді. Старший слідчий Зварич Надія Тарасівна працювала, можна сказати, день і ніч, через день ходила у прокуратура і все узгоджувала. Незважаючи не те, що у неї мала дитина, вона виходила на роботу навіть у суботу. Також я хочу сказати дякую і за старшого лейтенанта міліції Якиміва Андрія Андрійовича, який також доклав немалі зусилля, щоби справа потрапила в суд. Я думаю, що такі люди як вони – відносяться добре не лише до моєї справи, але й взагалі до своєї роботи відносяться добросовісно. І таких людей потрібно шанувати та поважати.

Я би дуже хотів, щоби цей лист не був забутий Міністерством внутрішніх справ України та Головним управлінням МВС України у Львівській області».

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Влада Пакистану планує ...
Наступна новина: В облдержадміністрації ...

КОМЕНТАРІ