У Рівненській області кабмін спростив отримання ліцензії для проведення оцінки земель

У Рівненській області кабмін спростив отримання ліцензії для проведення оцінки земель

11.09.13 08:10 0 1057
В Україні стане простіше отримати ліцензію на проведення робіт із оцінки земель. Відповідну постанову затверджено на засіданні Кабінету Міністрів.

Відтепер в Україні стене простіше отримати ліцензію на проведення землеоціночних робіт, а саме скорочено перелік документів необхідних для отримання ліцензії. Так віднині витяг з реєстру оцінювачів надавати не потрібно.

Все це передбачено прийнятою на засіданні Кабінету Міністрів постановою «Про внесення змін до пункту 32 переліку документів, які додаються до заяви про видачу ліцензії для окремого виду господарської діяльності». Проект цієї постанови підготувало Держземагентство.TwitterVK.init({apiId:3602090, onlyWidgets: true});VK.Widgets.Like("vk_like814", {type: "mini"}); if (window.Ya && window.Ya.Share) {Ya.Share.update();} else {(function(){if(!window.Ya) { window.Ya = {} };Ya.STATIC_BASE = 'http:\/\/img\-css.friends.yandex.net\/';Ya.START_BASE = 'http:\/\/my.ya.ru\/';var shareScript = document.createElement("script");shareScript.type = "text/javascript";shareScript.async = "true";shareScript.charset = "utf-8";shareScript.src = Ya.STATIC_BASE + "/js/api/Share.js";(document.getElementsByTagName("head")[0] || document.body).appendChild(shareScript);})();}Нравится.soc_no a{color:#d6d6d6; font-size:8px;} .soc_yes a{color:#d6d6d6; font-size:8px;display:none;}SocButtons v1.5

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Ворскла" проглядає ...
Наступна новина: Ірина Романів: Найбагатший ...

КОМЕНТАРІ