У Рівненській області за нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості — півтора року виправних робіт

У Рівненській області за нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості — півтора року виправних робіт

11.09.13 08:23 0 975
Прокуратурою м.Рівне забезпечено участь у розгляді судом кримінальної справи щодо 36-річного Миколи, обвинуваченого у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ст.128 (необережне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

— 36-річного Миколу з м.Корець засуджено за те, що він на одному з ринків Рівного побив чоловіка-продавця за зауваження про цинічне ігнорування моральних принципів, після чого сів в автомобіль марки «ВАЗ» та поїхав у невідомому напрямку, — розповів прокурор прокуратури м. Рівне Дмитро Корнійчук, який підтримував державне обвинувачення в суді. — У ході проведення оперативно-розшукових заходів зазначений автомобіль було знайдено у господарстві у Корці. Чоловіку було пред’явлено обвинувачення у нанесенні тілесних ушкоджень, які відносяться до середньої тяжкості. Результатами судово-медичної експертизи підтверджено наявність у потерпілого черепно-мозкової травми, забій головного мозку та переломи потиличної кістки та носа.

Вироком Рівненського міського суду Миколу призначено покарання у виді півтора року виправних робіт з відрахуванням п’ятнадцяти відсотків у дохід держави. Крім того, на користь відділу охорони здоров’я стягнуто понад 1 300 гривень у рахунок відшкодування витрат на лікування.

Прес-служба прокуратури м.Рівне
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Росія закликала Сирію ...

КОМЕНТАРІ