У Москві відбувається мітинг прихильників Навального (ТРАНСЛЯЦІЯ)

У Москві відбувається мітинг прихильників Навального (ТРАНСЛЯЦІЯ)

11.09.13 08:33 0 717
У Москві на Болотній площі відбувається мітинг прихильників російського опозиціонера Олексія Навального, який за результатами минулих у неділю виборів мера російської столиці зайняв друге місце. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За інформацією з «Твіттера», на площі близько десяти тисяч людей, при цьому узгоджене з міською владою число учасників – дві з половиною тисячі.

За словами Навального, який набрав на виборах близько 27 відсотків голосів, у нього є докази того, що підсумки виборів сфальсифіковані. Опозиціонер зазначив, що готовий оскаржити результати в суді.

Прокуратура направила Навальному попередження про неприпустимість порушення закону, зазначивши, що «в мережі інтернет з’явилися заклики населення до акцій громадянської непокори».

Як повідомили в Московській виборчій комісії, після опрацювання 100% бюлетенів переможцем на виборах мера Москви став виконувач обов’язків міського голови Сергій Соб’янін із 51,37% голосів, на другому місці – його головний конкурент, опозиціонер Олексій Навальний (27,24%), на третьому місці – комуніст Іван Мельников (10,69%). Явка не перевищила 32,07 відсотка.

Мы ОМОН, мы приехали защищать 1.25% Сергея Семеновича и встали у стен древнего Кремля! pic.twitter.com/f9rUMSbtTC — группа война (@gruppa_voina) September 9, 2013*/blockquote

И Манежная площадь тоже оцеплена полицией. Везде войска! pic.twitter.com/NcfjCT0Nnv — группа война (@gruppa_voina) September 9, 2013*/blockquote

площадь очень громко скандируют НА-ВАЛЬ-НЫЙ, митинг начался. на вопрос "кто вчера наблюдал?" лес рук — Feldman (@EvgenyFeldman) September 9, 2013*/blockquote
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Львівщині відбудеться ...

КОМЕНТАРІ