Тернопілля: підозрюваного у вбивстві кременчанки правоохоронці затримали на Житомирщині

Тернопілля: підозрюваного у вбивстві кременчанки правоохоронці затримали на Житомирщині

11.09.13 08:26 0 817
Майже рік тернопільські правоохоронці розшукували вбивцю кременчанки. Нещодавно підозрюваного, оголошеного у міждержавний розшук, затримали на Житомирщині.

Один з нерозкритих минулорічних важких злочинів тернопільським правоохоронцям вдалося розплутати. Завершена оперативна робота у справі вбивства жительки Кременеччини, що сталося наприкінці вересня минулого року, але попереду кропітка слідча робота.

Нагадаємо, торішнього вересня в одній з лісосмуг неподалік Кременця було знайдено труп жінки. Чисельні колото-різані ножові поранення на шиї свідчили про насильницьку смерть. На жаль, затримати гарячими слідами підозрюваного у вчиненні важкого злочину тоді не вдалося. Кримінальне провадження, порушене за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу, згодом було призупинене, адже встановлену особу зловмисника оголосили у міждержавний розшук.

Оперативна робота тривала майже рік. На початку серпня цього року повідомлення надійшло з Житомирщини – тамтешні правоохоронці помітили чоловіка ззовні схожого на розшукуваного за вчинення вбивства, і затримали його. За декілька днів зловмисника доправили на Тернопілля. З’ясувалося – це саме та особа, якій майже рік вдавалося скриватися від правосуддя за вчинення важкого злочину.

Під час допитів та слідчого експерименту підозрюваний підтвердив свою причетність до вбивства кременчанки, щоправда, причин, чому позбавив життя людини, назвати так і не зміг.

Кримінальне провадження відновлено. Підозрюваного арештовано.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Барселона планує ...

КОМЕНТАРІ