Мілевський:

Мілевський: "У клубах, в яких Блохін працював, він усіх "втопив"

11.09.13 10:05 0 749
Артем Мілевський хоче займатися своєю улюбленою справою та довести самому собі, що він любить і вміє грати у футбол. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це, а також співвідносини з Олегом Блохіним та Ігорем Суркісом, екс-нападник київського "Динамо" написав у листі, який передав у редакцію FAKTY.ictv.ua.

"Що стосується моєї роботи і висловлювань Суркіса та Блохіна на мою адресу, то можу сказати наступне. Клуб я собі знайшов, і неважливо, як вимовляється його назва. Найголовніше, що я люблю футбол. Незалежно від того, де я буду грати, я хочу довести самому собі, я хочу займатися своєю улюбленою справою", - написав він.

"Не буду приховувати, не хотілося так іти з улюбленого клубу. Я ніколи не думав, що це буде так. Але не все залежить тільки від мене. Але це життя. Завжди пам'ятатиму той час із Сьоміним, а особливо - з Лужним. Це був незабутній і кращий мій час у "Динамо", - додав гравець.

Окрім того, Мілевський написав кілька речень про головного тренера Олега Блохіна, з яким у нього відносини не склалися.

"Нинішній тренер, крім того, що п'є каву та курить сигарети на лавочці, більше нічого не робить для команди. Цьому доказ нинішнє "Динамо". Блохін - велика людина, але ніхто не давав йому право говорити про мене. У клубах, в яких він працював, він усіх "втопив" разом зі своїм другом Балем", - розійшовся екс-"динамівець".

Водночас, Мілевський зазначив, що не хоче заглиблюватися, але він просто дуже переживає за хлопців, з якими провів багато років.

"І третє місце - це не наше місце! Не місце "Динамо" Київ! Що стосується Михайличенка, навіть слів немає і не буде. Дай Бог йому здоров'я! Хочу подякувати Григорію Михайловичу Суркісу за те, що він зробив для мене. Я не забуду цього ніколи", - зауважив футболіст.

"Що стосується його брата Ігоря, у нас бували різні ситуації. Ну, і я завжди залишався людиною і ніколи не був у "Динамо" через гроші. Для мене завжди було честю грати за цей клуб. Останні події змусили мене задуматися. Я не відступлю від свого законного, оскільки дуже багато віддав цьому клубу і хочу справедливості. Суркіс знає, про що я говорю", - не став розкривати таємницю Мілевський.

На завершення новачок турецького чемпіонату побажав успіхів "Динамо": "Я бажаю моєму клубові перемог і ще раз кажу всім величезне спасибі!"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лідер "Лотуса" підпише з ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ