Росспоживнагляд запропонував Україні направити інспекторів на підприємства Roshen

Росспоживнагляд запропонував Україні направити інспекторів на підприємства Roshen

11.09.13 10:43 0 886
Росспоживнагляд запропонував Україні виконати документальну перевірку й інспекцію продукції кондитерської компанії Roshen, повідомляє прес-служба Росспоживнагляду. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Міністрові аграрної політики та продовольства України Миколі Присяжнюку надіслано листа з пропозицією вжити відповідних заходів, що передбачають документарну перевірку й інспекцію підприємств кондитерської корпорації Roshen на території України, з переліком необхідної документації для проведення документарної перевірки», – зазначається в повідомленні.

В липні Росспоживнагляд заборонив постачання до країни шоколаду та цукерок, вироблених на чотирьох українських фабриках Roshen, через претензії до якості продукції. В середині серпня на переговорах у Москві глава російського відомства Геннадій Онищенко домовився з міністром аграрної політики та продовольства України М.Присяжнюком про механізм повернення кондитерської продукції Roshen на ринок Росії. Зокрема, передбачалася інспекція чотирьох українських підприємств фахівцями Росспоживнагляду. Після інспекції відомство могло допустити українську продукцію на ринок, але з контролем кожної партії.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Харкові міліціонери ...
Наступна новина: У Львівській області щодо ...

КОМЕНТАРІ