У Рівненській області завдяки збільшенню електронних сервісів Міндоходів

У Рівненській області завдяки збільшенню електронних сервісів Міндоходів

11.09.13 11:35 0 978
Про роботу працівників Корецького відділення Гощанської ОДПІ ГУ Міндоходів у Рівненській області розповіла начальник відділення Ірина Крупич під час зустрічі з головним редактором газети «Вісник Кореччини» Анастасією Адамчук.

Ірина Миколаївна, насамперед, зазначила, що завдяки добровільній сплаті податків та вжитих заходів, спрямованих на руйнування схем ухилення від оподаткування, легалізації доходів громадян, погашення податкового боргу, застосування штрафних санкцій до порушників надходження до бюджетів усіх рівнів зросли.

Хоча рівень добровільної сплати платежів досить високий, однак залишаються вагомі резерви з наповнення бюджету – забезпечення сплати податку на доходи фізичних осіб від легалізації найманої праці, погашення податкового боргу, залучення до оподаткування доходів, зокрема - від надання послуг, від продажу рухомого та нерухомого майна тощо.

Працівники Міндоходів вживають заходи з недопущення порушень законодавства з питань оплати праці. Порушників заслухано на комісіях при райдержадміністрації та спільно з територіальною інспекцією праці здійснено перевірки. Результатом проведеної роботи є підвищення рівня заробітної плати 27 роботодавцями та додаткова сплата до бюджету 12 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Для забезпечення погашення податкового боргу працівниками Корецького відділення Гощанської ОДПІ проводяться заходи, передбачені Податковим кодексом України.

З року в рік якість обслуговування платників податків покращується. Позитивні зміни в адмініструванні платежів до бюджетів та соціальних фондів дозволяють звести до мінімуму відвідування контролюючого органу та втручання в діяльність добросовісного платника податків. Такий рівень спілкування досягається завдяки збільшенню електронних сервісів Міндоходів, зокрема - подання звітності в електронному вигляді за допомогою мережі Інтернет. Даний сервіс доступний для усіх платників податків і зборів, які мають бажання отримати безкоштовні ключі електронного цифрового підпису в Акредитованому центрі сертифікації ключів.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Діяльність Фонду ...
Наступна новина: WTA Ташкент. Заневська ...

КОМЕНТАРІ