Львів: «Ми закликаємо мешканців не купувати продукти на вулиці», - Г. Шарко

Львів: «Ми закликаємо мешканців не купувати продукти на вулиці», - Г. Шарко

11.09.13 11:48 0 887
Цьогоріч на ринках міста було додатково створено близько 600 вільних торгових місць. Однак, як зазначають у департаменті економічної політики, проблема стихійної торгівлі у невстановлених місцях і з порушенням санітарно-гігієнічних вимог залишається актуальною.

— Стихійна торгівля — це не лише порушення правил благоустрою, але й явище, яке негативно впливає на імідж нашого міста. Зважаючи на теплу пору року, на вулицях з’являється багато продавців, котрі реалізують товари без дозволів та відповідних експертиз. — Продукти на вулиці реалізують у пилюці, а погодні умови сприяють розмноженню бактерій, особливо у молочних продуктах, що може негативно відобразитись на здоров’ї покупців. Відтак, ми закликаємо мешканців не купувати продукти у не встановлених місцях без гарантії їх якості та свіжості. Попит породжує пропозицію, тож якщо мешканці купуватимуть продукти на ринку, це стимулюватиме торговців переходити у відповідні місця, де будуть перевірятись ті сільськогосподарські продукти та городина, яку вони реалізують. — Галина Шарко, начальник відділу торгівлі

Як повідомили у відділі торгівлі, у серпні цього року районними адміністраціями спільно з райвідділами міліції було проведено 212 рейдів щодо ліквідації стихійної торгівлі. За результатами цих рейдів склали 46 адміністративних протоколів та стільки ж матеріалів було скеровано до суду.

Нагадаємо, відповідно до ухвали Львівської міської ради «Про правила благоустрою міста Львова», штраф за їх порушення становить від 510 до 1700 грн.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові розпочинається ...

КОМЕНТАРІ