Дільничний разом з лісником врятував чоловіка, який заблукав у лісі

Дільничний разом з лісником врятував чоловіка, який заблукав у лісі

11.09.13 12:25 0 1009
Цілу ніч була невідомою доля жителя Глухівського району, який вранці пішов в ліс за грибами та заблукав. Близькі звернулись за допомогою до міліції і вже вранці дільничний інспектор та лісник знайшли чоловіка.

До Глухівського міськвідділу міліції звернулась жінка та розповіла, що її 67-річний чоловік вранці пішов за грибами та так з лісу і не повернувся. Телефон грибника не відповідав. Міліціонери негайно направились на пошуки зниклого. Час йшов, вже було темно, а чоловіка так і не знайшли. Ускладнювало ситуацію і те, що невідомо в якому напрямку він міг піти.

Дільничний інспектор міліції, який обслуговував цю ділянку, добре знав всі тропи. Тому вже вранці, долучивши ще і добровольців, знов вийшов на пошуки. «Близькі зниклого сказали, що в нього з собою був мобільний, - розповідає дільничний інспектор міліції Глухівського міськвідділу Микола Багута. - Тому я постійно намагався вийти з ним на зв'язок. І одного разу мені вдалось. Я попрохав чоловіка назвати орієнтири, щоб ми могли його відшукати. Він сказав номер стовпця, біля якого знаходився». Відразу цю інформацію міліціонер передав ліснику і вже разом з ним поїхали рятувати чоловіка.

Коли грибник побачив людей, він від радощів розплакався. «Я ніч не спав, блукав, намагався сам вийти. Думав, що вже кінець мені прийшов…». чоловік вже дома. Він і його родина дуже вдячні міліціонеру. Сам же дільничний свої дії за подвиг не вважає, адже, каже, - це його обов’язок.

СЗГ УМВС України

в Сумській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Маленьким лучанам ...
Наступна новина: Рівненські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ