З незаконного обігу вилучено товарів на суму 6,6 млн. грн.

З незаконного обігу вилучено товарів на суму 6,6 млн. грн.

11.09.13 11:27 0 989
Протягом року працівниками Головного оперативного відділу ДПІ у м. Чернівцях з незаконного обігу було вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 6605,4тис. грн. (в т.ч.: тютюнові вроби - 7724 тис. пачок - на суму 67,6 тис. грн.; спирт - 135 дал. на суму 34,8 тис. грн.; авто-мототранспорт - 2 шт. на суму 144 тис. грн., металобрухт - 110 тис. грн.).

Оскільки значна частина “тіньової” економічної діяльності здійснюється у сфері обігу підакцизної продукції , яка стабільно залишається “лідером” серед інших галузей економіки за ступенем криміногенності, одним із основних напрямків діяльності оперативних підрозділів Міндоходів є протидія незаконному виробництву і обігу підакцизних товарів. Цьогоріч чернівецькі оперативники викрили діяльність "підпільного цеху" по незаконному виробництву лікеро - горілчаних виробів, вилучили з незаконного обігу 670 марок акцизного збору з ознаками фальсифікації, 18 ящиків горілчаного сурогату та все устаткування нелегальної гуральні.

Бюджет не повинен страждати від нечистих на руку ділків, тому ДПІ у м. Чернівцях закликає свідомих громадян повідомляти про такі факти. Інформацію просимо направляти на адресу: 58013, м. Чернівці, вул. Червоноармійська, 200-А.


Інформаційно - комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ