В Закарпатській області в Іршавському районі зареєстровано понад 4 тисячі юридичних та фізичних осіб підприємців

В Закарпатській області в Іршавському районі зареєстровано понад 4 тисячі юридичних та фізичних осіб підприємців

11.09.13 12:51 0 1081
З нагоди Дня підприємця в приміщенні Іршавської районної державної адміністрації відбулося засідання круглого столу.

В заході взяли участь начальник ДПІ в Іршавському районі Світлана Муха, заступник голови райдержадміністрації Іван Завидняк, заступник голови РДА Микола Сочка, керуючий справами райради Євген Свириденко, міський голова Степан Бобик, начальник управління Пенсійного фонду України в Іршавському районі Іван Бізіля, начальник районного центру зайнятості Михайло Гецко, начальник управління економічного розвитку і торгівлі РДА Наталія Ковач, представники малого і середнього бізнесу, журналісти.

Керівництво району відзначило, що підприємці Іршавського району активно розвивають приватний сектор економіки, забезпечують робочими місцями населення, реалізують нові бізнес-проекти забезпечуючи надійну основу для добробуту громадян. Кількість платників податків, які працюють на Іршавщині, свідчить про сприятливі умови в районі для заняття підприємництвом.

Виступаючи перед присутніми, начальник ДПІ в Іршавському районі Світлана Йосипівна привітала всіх підприємців району та подякувала їм за взаєморозуміння та співпрацю, вагомий внесок у соціальний та економічний розвиток району. Побажала невичерпної наснаги, ділової активності, незмінного успіху, щастя, здоров’я та родинного затишку.

Найкращих підприємців з нагоди професійного свята отримали грамоти за значний та стабільний внесок у наповнення доходів місцевого бюджету, сумлінне ведення підприємницької діяльності та активну громадську позицію.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Працівники ...

КОМЕНТАРІ