В Закарпатській області один мукачівець намагався продати кастет, а інший - мисливський порох

В Закарпатській області один мукачівець намагався продати кастет, а інший - мисливський порох

11.09.13 12:19 0 1163
Працівники сектору карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції затримали 23-річного мукачівця, у якого було виявлено та вилучено мисливський порох.

Як розповів затриманий, порох він знайшов, а оскільки йому він не знадобився, то вирішив його продати… Вага пороху склала близько 70 грамів. Мукачівець вирішив спочатку запропонувати свій товар мисливцям, а коли покупець не знайшовся, то він вирішив віддати порох за копійки будь-кому… І от при спробі продати «знахідку» мукачівця затримали працівники міського відділу міліції.

Окрім цього, мукачівські правоохоронці за незаконне поводження зі зброєю затримали ще одного мукачівця. Але на цей раз невідомий намагався продати кастет. На автобусній зупинці якийсь чоловік пропонував перехожим купити в нього кастет, про що люди й повідомили в міліцію. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Затриманий раніше судимий мукачівець пояснив, що кастет цей він виготовив власноруч, аби продати.

В обох випадках речові докази вилучено й направлено на експертизу. Слідчим Мукачівського міськвідділу міліції дані події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За вказаними фактами відносно першого мукачівця розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 КК України (зберігання чи збут бойових припасів), а іншому доведеться відповідати за правопорушення, передбачене ч.2 ст. 263 КК України (Носіння або збут кастетів чи іншої холодної зброї).

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Завідуюча дитсадком за ...

КОМЕНТАРІ