На продовження доброї традиції, в Луцьку впорядкували ще одне місце для активного дозвілля

На продовження доброї традиції, в Луцьку впорядкували ще одне місце для активного дозвілля

11.09.13 13:00 0 1117
Активне впорядкування спортивних майданчиків у житлових районах міст та місцях масового відпочинку населення розпочалося в області ще навесні. Роботи були зініційовані управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Відтоді облаштували чимало таких об’єктів і дітвора та дорослі краю отримали можливість активно проводити своє дозвілля.

Вчора ж, продовжуючи добру традицію, посадовці управління фізичної культури і спорту Волинської ОДА та студенти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки вийшли на толоку у луцькому центральному парку й прибрали волейбольний майданчик поблизу спорткомплексу «Спартак»: почистили галявину та пофарбували спортивне приладдя.

Як наголосила керівник вищезгаданого управління Галина Карнаухова, своїм прикладом організатори та учасники заходу прагнули привернути увагу населення, мешканців житлових мікрорайонів поблизу цієї зони відпочинку. «Спорт і активний спосіб життя – запоруки здоров’я. Президент України підкреслює, що здорова нація – це спортивна нація», - зауважила Галина Карнаухова.

«В області, аби якнайширше охопити волинян фізкультурою та спортом, робиться чимало. Впорядкування спортмайданчиків, які раніше були захаращені й занедбані є важливим аспектом цієї роботи. Коли у дворі є гарне, облаштоване спеціальне місце для футболу, волейболу чи інших активних ігор – і діти, і дорослі залюбки туди приходять й не марнують вільний час», - розповіла начальник управління фізичної культури і спорту Волинської ОДА.

Облаштування й прибирання усіх вуличних спортивних споруд – і великих, і малих, триватиме упродовж вересня.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині готують ...
Наступна новина: В Івано-Франківську миколу ...

КОМЕНТАРІ